Sunday, April 1, 2018

Hard Use Gear, een tactische rugzak


Zoveel tassen zijn alleen geschikt voor de theorie, voor het filosoferen over naar buiten gaan, de angst overwinnen, maar deze rugzak is echt "ontworpen voor de praktijk" wat wil zeggen dat je er dus daadwerkelijk mee kunt gaan wandelen, zoals deze man ook doet.

Hij maakt nu zonder vrees een ommetje door het park en mocht er een kikker op zijn pad komen, dan kan hij naar zijn jachtmes grijpen en korte metten maken. Vaak blijkt dat niet eens nodig want menig springend of hinderlijk fladderend dier heeft reeds het hazenpad gekozen zodra hij met zijn "tactische rugzak" aan kwam stappen.

Zelfs kortsmossen, die soms gemeen fel kunnen uithalen, houden zich maar wát gedeisd als hij plots opdoemt bij de boomstam waar ze zich niet zelden ophouden.

Voor alles is een vertrouwde vaste plek in de rugzak, zodat hij blindelings het verbandtrommeltje kan grijpen, of de warmhoudbeker zoete thee.

Nee, de natuur boezemt deze man geen angst meer in! Wat een verschil goed materiaal kan maken.

Entity 16 model met CCW
Ben je eens verder van huis en bestaat de kans dat je je toch niet helemaal op je gemak voelt omdat er verschillende onbekenden lopen van wie je dus niet weet wat ze in de zin hebben en zit je al aan je max voor medicatie die dag, dan biedt de Entity 16 rugzak je wat je nodig hebt.

In het verborgen binnenvak vind je zwartsel om je gezicht zo onopvallend mogelijk te maken zodat je als het ware opgaat in de vijandige omgeving en wandel je in een land waar men enthousiast is over vuurwapens, dan kun je een revolver in dat vak bewaren.

Een hele geruststelling!

No comments:

Post a Comment